Úvodní stránka » Reference

    • Jak jste se o nás dozvěděli?  (z vyhledávačů - Seznam.cz, Gogole.com, …, z akce, kde byla atrakce v pronájmu, od známých, příbuzných, z inzertních novin, reklamy na automobilu, atd….)
  • Byli jste s našimi službami spokojení? (způsob jednání, cena, kvalita hradu,…)
  • Co Vám u nás chybělo? (co byste např. vylepšili, změnili,…)

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Školní akce - Jarmark v Opočně (Pavlína Sobotková, 7. 6. 2019 10:06:00) Odpovědět

    Vyhledali jsme Vás pomocí Google.com - potřebovali jsme atrakci pro děti na školní akci. Se službami firmy Komesa jsme byli velice spokojeni. Jednání s majitelkou bylo velmi příjemné a vstřícné. Jako škola jsme dostali drobnou slevu. Hrad (velký) byl pro děti velmi atraktivní a veškeré příslušenství bylo v pořádku. Předání i odevzdání hradu proběhlo bez problémů, přesně podle dohodnutých pravidel. Děkujeme za půjčení a za vstřícnost.

  2. Dětská pouť v ZŠ a MŠ Lukavice (Šťovíčková Jaroslava, 20. 6. 2017 13:08:00) Odpovědět

    Děkujeme za zapůjčení atrakce na školní akci, ochota, vstřícnost a milé jednání .Vše bylo přesně tak, jak bylo předem domluveno. Akce se velmi vydařila, spokojení byli rodiče, ale hlavně děti. Půjčovnu Komesa mohu jedině vřele doporučit :):):) Děkujeme :) Krásné a pohodové léto :)

  3. Akce Dětský den ve Slemeně (Stanislava Kapčuková, 11. 6. 2016 8:01:00) Odpovědět

    Skákací hrad té největší velikosti jsme si zapůjčili na celý den a sloužil dětem ke vší spokojenosti a radosti. Služby f. Komesa jsou bezvadné, vše proběhlo bez sebemenších problémů, paní majitelka je velmi ochotná a vstřícná. Pokud atrakce tohoto druhu, tak jedině opět zde! Veliké doporučení.

  4. Dětský den (Draha Burdychová, 6. 6. 2016 11:11:00) Odpovědět

    Léty ověřená "praxe". Ochota a milé jednání. Majitelé se maximálně snaží vyjít vstříc.Krásná spolupráce. Všem, kdo mají zájem o zapůjčení skákacího hradu, mohu jenom doporučit.

  5. Veřejná akce - oslavy obce (Arnošt Diesel, 23. 7. 2014 8:24:00) Odpovědět

    Bezvadná spolupráce i dobrá komunikace. Pronajímatel i obsluha jsou velice ochotní lidé, takže se časovému harmonogramu i vzniklým potížím (které se na akcích většího rozsahu vyskytují běžně) podřizují, jak je to jen možné. Řekl bych, že přizpůsobení se a snaha vyhovět zákazníkovi, je pro ně prioritou číslo 1.
    Nemám, co vytknout, a tak vřele doporučuji a budu se těšit na další spolupráci.

  6. Soukromá akce (Josef Zaňka, 15. 7. 2013 18:26:00) Odpovědět

    Soukromá akce( 6.července 2013, Lično, Zaňkovi)
    O možnosti zapůjčení skákacího hradu jsme se dozvěděli z informačního letáku. Objednávka proběhla telefonicky, a vše, co bylo domluveno, bylo beze zbytku ze strany fi.Komesa zajištěno. Byli jsme velmi spokojeni a nejvíce spokojeny byly děti. Nelze jinak, než ostatním doporučit.

  7. Sportovní akce (Červinková, 19. 6. 2013 12:59:21) Odpovědět

    Vzpomněli jsme si na poslední chvíli, že bychom chtěli zapůjčit "něco" pro děti. Nebyl to u Vás žádný problém, velká ochota ve všem vyhovět, co jsme si domluvili tak také bylo a ceny lidové. Opravdu doporučujeme.


Kontakt

Komesa
Mgr. Radka Zemanová
Šedivská 838
561 51 Letohrad
+420 774 363 111
72846861

TOPlist